Post by spanminssumbari on Mar 5, 2022 15:52:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor arany ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Szeresd a játékot. Addiktív. Vannak azonban olyan hirdetések, amelyek automatikusan letöltik a játékokat, és vannak olyan hirdetések is, amelyek leállítják és leállítják a játékot, vagy feketére váltanak. Akárhogy is, többször újraindítod, és nem tudod elkezdeni a pontgyűjtést. Ezenkívül lefagy.... Gyakran... És hetente legalább kétszer újra kell telepítenem, elveszítve az összes felhalmozott pontomat. ANNYIRA BOSSZANTÓ
eddig remek. a hirdetések nem nagy ügyek. bárcsak mindannyian furcsává változtatták volna a hangot
Jól működik, amíg el nem éri a magasabb szintet, majd a játékot akadályozza a játék lefagyása.
Bárcsak a játék ne ugratna olyan boosterekkel, amelyeket nem tesz lehetővé. Megnézem a hirdetéseket, de nem mindig engedi.
Egy éve játszom ezzel a játékkal...soha nem öregszik meg! Túlléptem az 1100-as szintet lol..imádom! Még a hirdetések is gyorsak, és érdemes megnézni, mert jókat kapsz, ha megnézed őket.. én sem vettem be a tagságot, és még mindig szeretem
Új telefonom van, és nem tudok szinkronizálni a fiókommal; Eljutottam a 941-es szintre, és nem akarom elölről kezdeni. E-mail szinkronizálás vagy eszközmegosztás, így új eszközre váltáskor a folyamat nem vész el.
Némított lejátszáskor a hirdetések továbbra is teljes hangerővel jönnek... nem jó, ha csendben kell maradni
szép
Imádok játszani ennek a játéknak az ingyenes verziójával. ez egy jó módja a "próbáld ki, mielőtt vásárolsz" játéknak. Az egyetlen kifogásom az, hogy túl sok a hosszú hirdetés, ami nagyon frusztráló lehet, és néhány kör után leteheti a játékot. Nem bánom, ha hirdetéseket nézek, hogy játsszak egy ingyenes játékot. Csak azt gondolom, hogy a játék minden egyes fordulója után 1 vagy 2 egy percnyi hirdetés egy kicsit túlzás, ami nagyon gyorsan megöli az élményt. Annyira, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy megéri $-t reklámmentesen játszani
Szeretem a játékot, de valahányszor elkezdek igazán belemerülni, megállítanak a hirdetések. Tudom, hogy meg kell élned, de a hirdetések kioltják a játék élvezetét
Sajnálom, hogy el kellett távolítanom ezt a játékot, mert ti sok reklámmal tönkretettetek...minden egyes mozdulatnál meg kellett néznem egy hirdetést. Időpocsékolás .ez ugyanaz a válasz mások számára is.
Imádom ezt a játékot, állandóan játszom a jó elme és időpazarlás kedvéért. A másik mobilomhoz vettem ezt a játékot, és reklámok nélkül imádtam.Most megint vannak hirdetéseim, és rájöttem, hogy elkényeztettem a másik verzióval.
Jewel Blast : Temple Hjernetrim qsur
Ez a játék egy átverés! 10 338 érmém volt, és hirtelen amikor panaszkodtam, hogy hiba történt, most NULLA van. ADJA VISSZA AZ ÉRMEIM! AZOKÉRT DOLGOZTAM. Fizettem a hirdetésmentes verzióért is, és még mindig egymillió hirdetést kell megnéznem, hogy tudjak játszani. Ne higgy nekik, amikor válaszolnak, és azt mondják, hogy e-mailt kell küldenem nekik. 3x megtettem, válasz nélkül. MARADJ TÁVOL. TÖBBET mondhatnék. Adja vissza az érméimet, és javítsa ki a hibákat, lehet, hogy módosítom a véleményemet. Szerkesztés: Bizonyíték, hogy nem olvassák el a véleményeket, és nem válaszolnak az e-mailekre. Azt mondtam, hogy már háromszor küldtem nekik e-mailt, viccesen válaszoltam, de ez a másolás és beillesztés válasz, amit kaptam. 🤔🙄
Szórakozás. Szeretek játszani, és nem kell pénzt költenem. Ha nem nyersz, játszhatsz a pörgetéssel, hogy még 5 lépést vagy több érmét szerezz. Imádom.
Már játszottam ennek a játéknak mind az 1500 szintjét, és sajnálom, hogy nincs több! (Mégis??) Annyira függőséget okoz! Nem szeretem a match 3 típusú játékokat, szóval ez tökéletes volt. Több kell.
Ez a játék rendben van, nem a listám élén. Szupergyorsan lemeríti az akkumulátort, így ha nincs jó telefonja jó akkumulátorral, ne próbálja ki
Nagyon jó játék Éva köszi
Csodálatos játék, ami miatt elvesztettem a szintet, amikor újra kellett telepítenem, és az újratelepítés óta nem volt probléma, a fejlesztő is megkeresett és elnézést kért, szerintem 💭 ez klassz volt.
túl sok effin hirdetés!!! az olyan hülye, amikor egy játék ráveszi az embert, hogy nézzen egy hirdetést, miután megnyert egy szintet!!! annyira durva!
Szuper játék!! Imádom, hogy valóban nyerhetek, lol, és rengeteg pontot szerezhetek! Szeretem ezt! A reklámok megérik azt a szép időt, amiben élek!! Köszönöm
Wild Dinosaur Hunting Zoo Game Macera Oyunları gzl
Egy ideje élek ezzel a játékkal, de ma hiába nézek meg videót, nem kapom meg a jutalmat a listáról.
Jewel Blast : Temple Головоломки vvt
Szórakoztató játék, de nem mindig működik. Próbálj meg videót nézni az extra mozdulatokról, de semmi sem vezet. Nem látom a videót, ne mozduljon meg.
Jól voltam azzal, hogy vannak benne hirdetések; egészen addig, amíg az egyik legfrissebb frissítés nem tette lehetővé, hogy hirdetései MINDEN alkalommal, amikor egy pályát játszottak vagy újrajátszottak. eltávolítom; ami kár, mert konzervatívan 120 szinten voltam a kérdéses frissítés előtt.
Szeretek játszani ezzel a játékkal, az egyetlen negatívum a technikai problémák
Ha már eléri a 85-ös vagy magasabb szintet, többé nem kattinthat az ingyenes hirdetési linkre az ingyenes mozgásért. Nevetséges.
A hirdetések ezt az élményt a törlés méltóvá teszik. Nem minden szint után, hanem minden játék után. Többen megszakították a játékot. Nevetséges. Az új frissítés, 12/10/18, minden szinten 3 csillagot kapott. 60-ból 60-at teljesített, minden játék 3 csillagos. Nincsenek hozzáadva új játékok. Óóóó könnyű, hogy unalmas.
túl sok 29 perc. hirdetések nyert játék után. Sokkal élvezetesebb lenne...de ugyanazok a hirdetések...pihenést adnak nekünk, játékosoknak.
Az érmék felhalmozódása lassú, és a napi bónusz segítségével a legtöbb érmét felhasználhatod, különben nem tudod megszerezni. Egy idő után unalmas lesz. Eltávolítás.
Jewel Blast : Temple Puzzel xzvu
Jó izgalmas játék minőségi grafikával
Szórakoztató
jó
A játékküldetések és a szintek rendben vannak, de sikertelen küldetések esetén túl nehézkes újrajátszani a sikertelen próbálkozást.
Jól indult, de a 250. szinttől feljebb a játék vagy a Google Playre kerül, vagy leáll. Nem ad bónuszokat a játékhoz, így a 364-es szinten feladtam Úgy tűnik, a probléma a SuperBox játékokkal van. Javítsd ki a játékaidat szeretném hogy csak egyszer végezzen a végére
Nagyon tetszett a játék, ezért megvettem. Mostanában a felháborító kaszinóhirdetések helyett naponta kapok feliratkozási kéréseket. Kétlem, hogy sokáig megtartanám ezt az alkalmazást. Azért vesz egy alkalmazást, hogy elkerülje a hirdetéseket, ne pedig azért, hogy naponta zaklatják.
Ez egy nagyszerű játék, de nagyon nehéz az akkumulátorfogyasztást. Elég rossz, amikor elkezdek játszani, amikor az akkumulátorom 75%-on van, és csak 7 szintet csinálok, és az akkumulátorom 2%-on van, és csak 3 percet vesz igénybe szintenként, kérjük javítsa ki ezt egy közeli frissítésben, és biztosan adok egy 5 csillagot, ha tehetném, 10 csillagot adnék
Szuper jó időtöltés...
Nagyszerű játék! Kár, hogy ennyi hirdetés van! Elrejtik a grafikát, és nagyon összezavarják a képernyőt. A hirdetések tönkreteszik az egyébként szórakoztató játékot.
Már egy ideje játszottam ezzel a játékkal, és mostanában kezdett lefagyni. Úgy tűnik, hogy ez csak ebben a játékban történik, másokban nem. Nagyon frusztráló, amikor szinte szintet üt, és lefagy. Az értékelések olvasása közben észrevettem, hogy mások is hasonló problémával küzdenek.
Ez az egyetlen játék, amit rendszeresen játszok. Olyan gyakran változtatja a mintákat, hogy elfelejti, mikor látta utoljára. Semmilyen módon nem unatkozom. Köszönet az érintetteknek.
Drags, évek óta játszom ezzel a játékkal, erősen függő vagyok, amikor minden szintet teljesítenék, eltávolítanám és újratelepítenék. De az elmúlt 3 hétben jelentősen lelassult, mindössze 10 percet vesz igénybe 1 szint teljesítése. Imádom ezt a játékot, és vásároltam dolgokat a hirdetőktől, de 10x eltávolítás és újratelepítés után feladtam. A Superbox mostanában bosszantott, és azt hiszem, nem fogok többet játszani, hacsak nem tud valaki támogatni
Gyors tempójú, és nem kér egy csomó pénzt a fejlődéshez, ajánlom, ha szereti az időtöltést
A játék nagyszerű, de túl sok és túl hosszú a hirdetés, és még csak 50 pályát teljesítettem!
Jewel Blast : Temple Hlavolamy pszs
Rengeteg szórakozás! 2 évvel később még mindig játszik, és még mindig jól szórakozik! ❤ 2020 decemberében gondok voltak a játékkal és néhány hirdetés lefagyásával. A frissítést azonban telepítettem, és eddig minden rendben volt. Remélem megoldódik, mert szeretem ezt a játékot. Nem..még mindig fagy..😥1-21-21 MÉG MÉG FAGY! Utálom az eltávolítást, mert ez egy nagyszerű játék, de ha nem engedi, akkor én is... Felfedeztem a problémát! Kellett egy új tablet! Vettem egy újat és semmi bajom nem volt! ☺❤
nagyszerű volt a frissítésig, most minden más lépésben vannak hirdetések. eltávolítva
Az egyetlen ok, amiért nem adtam 1 csillagot, az az, hogy ez egy igazán szórakoztató játék. Kár, hogy a hirdetések teljesen tönkreteszik. Megértem, hogy a hirdetések ingyenesen kínálják az alkalmazást, de jöjjön most. 2-3 szintenként 30 másodperces reklám nevetséges. Ha ehhez hozzáadjuk azt a tényt, hogy bizonyos pályákat megszakít egy hirdetés játék közben, akkor ez már túl sok. Sajnálom, hogy eltávolítom ezt az alkalmazást, mert, mint mondtam, nagyon tetszett a játék.
Sok hirdetéshez. Most arra kényszeríti, hogy MINDEN alkalommal nézzen meg egy hirdetést, amikor elkezd egy pályát. Korábban nem volt olyan szörnyű, hogy eltávolították a játékot. Szégyen, hogy feljutottam a 785-ös szintre, és ki kellett lépnem.
a játék rendben van... a pontok kimaradnak. néhány játékban nem kapsz elég lépést a játékhoz. Utálom az oldalsó mozgásokat, nincs stratégia a győzelemre. A játék nem számol vissza pontosan, lehet, hogy 3 lépése van, tegyen egyet, és utána már nincs több mozdulat. Túl sok hirdetés.