Post by spanminssumbari on Mar 5, 2022 15:46:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: zombi laskur ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: zombi laskur IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: zombi laskur 2022 version ▞▞▞
Mängu üldine kontseptsioon on ok. Suurim probleem on reklaamide rünnak... avage oma varude reklaam, nõustuge missioonireklaamiga, lahkuge laagrist, lõpetage missioonireklaam, juhuslik reklaam, sisenege mängureklaamidest ja väljuge neist. Tahad reklaame vähendada, maksa raha, kuid reklaame EI vähendata KUNAGI tühjaks, isegi kui maksad raha. Desinstallitakse, veedate reklaamides rohkem aega kui mängu mängides. Hea katse, hüvasti....
Walking Zombie 2 Zombie Shooter V 3.1.3 Mod APK - APK Google
Kindel mäng. Pole vaja midagi osta, kui olete isegi veidi kannatlik ja hea viis aega surnuks lüüa.
Download The Walking Zombie 2: Zombie shooter APK latest version by Alda Games - Fastest - Free - Safe for android devices. zombie üksikmängija laskur
VÄGA alahinnatud. Fantastiline mäng, töötab hästi, ainuke asi, millega olen hädas, on gaas. Ma saan lihtsalt ülikiiresti otsa. Samuti annab see teile võimalusi NPC-dega suhtlemiseks, kuid ei anna teile vestlusvalikute kasutamiseks piisavalt kõrgeid oskusi. Kokkuvõttes suurepärane mäng!
Kohutav mäng! Alguses ma nautisin, kuid nad kupeldavad teid iga 3 sekundi järel lisade eest, isegi kui maksate tasuta lisamise eest. Vastik ja tüütu. Mul õnnestus seda mõnda aega kõhuga hoida, siis läksid nad hüperpoliitiliseks. Mängin neid mänge maailmast puhkamiseks. Ma ei vaja, et mõni poliitiline partei lööks mulle näkku päevakorrast juhitud kavanditega. Mul on desinstallitud. Ära raiska oma aega. Proovige selle asemel mängu "Left to Survive" või MÕISKI 200 zombide tapmise mängust.
Algab väga lõbus ja tundub, et sellel on palju pakkuda, siis tulevad reklaamid, jõuan 4. tasemele ja peaaegu iga tegevuse vahel on reklaam. Vaata laost, kuulutusest. Käivitage dialoog, kuulutus. Tahad reisida, jah, kuuluta ka sinna. Ma ei raiska 5 dollarit edasiseks uurimiseks ja ilma seda tegemata on mäng nauditav.
Hea mäng mängimiseks, kui igav on kvaliteetsete mudelite ja suurepäraste juhtnuppudega, mis teeb selle mängimise kõigile lihtsaks. 10/10 Minu arust suurepärane mäng, soovitan.
Armastan seda, kuid see ei salvesta ühtegi minu mängu, kui ma väljun, isegi kui login sisse oma Google Playsse. Nii et kui mu telefon sureb ja ma lähen oma tahvelarvutisse ja login sisse Google Play kaudu, algab see sõna otseses mõttes tagasi ajal, mil alustasin mängu 1. tasemel. Kas te ei saa teises seadmes sisse logida ja jätkata sealt, kus pooleli jäite? sest see on nõme, kui nii...
Hea mäng aga vahe reklaamid ajavad hulluks!
Värskendus: mäng on tõesti hea, mulle meeldib see tegelikult, miks 3 tärni: olen kogenud mõningaid tõrkeid, kuid iga katse 2 jõuda arendajani on jäänud vastuseta. Lugu on üldine, kuid lõbus, kuid ei anna teile valikuvõimalusi. Kõik on jõudmise päästiku, reisisündmuse tüüpi pakkumine. Olen täitnud kõik võimaliku, kuid värskendust oodates ei ole palju 2 teha. Lõpuks, kuidas saab öelda, et teie värskendus lisab laserrelvi, kuid ma ei leia ühtegi. Mul on laskemoon+oskused, kuid pole relva. Hea mäng mõne aukuga! Puhverdamine......
Suurepärane mäng, liiga palju reklaame. Kõik on lihtsalt piisavalt kõva ja vähe jõustatud, et kuhugi jõudmiseks tuleb tervise või laskemoona hankimiseks raisata elu reklaamide vaatamisele. Kas me pole sellest üle? Lihtsalt lubage mul mäng osta ja mõne dollari eest nautida
See on tõesti lõbus mäng, kuid kindlasti tasub selle eest mängida. Kasutate gaasi erinevatele missioonidele ja aladele liikumiseks, kuid kui te gaasi ei osta, saate mängida ainult umbes 5 minutit igas tunnis
Android App ZIC: Zombies in City on 1 000 000+ installid reitingu 4,4. Android App ZIC: Zombies in City ... Lae alla The Walking Zombie 2: zombi laskur APK
Ma nautisin mängu, kuni see võttis mu raha ja EI andnud mulle seda, mille eest maksti. Olge seda mängu mängides väga ettevaatlik. Sa ei saa alati seda, mille eest maksad. Minu hinnang jääb samaks, kuni see probleem on lahendatud. Samuti ei saa inimestega probleemist teatamiseks ühendust võtta.
Hea mäng, kuid kui satun juhuslikku kohtumisse, ei saa ma pärast seda lahkuda. Mõnikord üritab mängu reklaam mulle midagi müüa ja ma ei saa väljuda. Peab mängu uuesti laadima. Parandage see ära ja andke teile 5!
Üks parimaid mänge, mida ma kunagi mänginud olen, mänguviis on suurepärane, kuid juhtnupud on keerulised, kuid mulle meeldib mäng
Zombie Age 3 on siiani minu lemmik Androidi tahvelarvutimäng zombide ... Kokkuvõttes on Dead Trigger 2 hämmastav mäng laskurite ja zombide
See mäng on ausalt öeldes väga lõbus. See meenutab mulle Diablot ja tunnet, et teil on soomusvestid, mida leiate riiete ja erinevate relvade kujul, mis liiguvad üles ja kahjustavad ning muutuvad paremaks. Ja alati tundub, et midagi on teha ja asjad, mida teete, on päris lõbusad. Palju reklaame, nii et see on tüütu, kuid mitte nii palju, et see ei muudaks mängu nauditavaks. Jookse sujuvalt ja mul on selline madalama otsa tahvelarvuti. Näeb ka hea välja
The Walking Zombie 2: lo sparatutto con i Zombi Azione zdco
See on esimene mäng, mida ma siiralt armastan, AGA iga kord, kui avad oma seljakoti, sisestad uue missiooni, lähed kaupleja juurde, saad uue missiooni, logid sisse, logid välja... sisuliselt tee MIDAGI, seal on kuradima reklaam. Oh, ja kui sa ei taha reklaame? Jah, see on 5 dollarit. Mulle meeldib see mäng ja võiksin aeg-ajalt mõne reklaamiga tegeleda, kuid lõpetan selle mängu, kuna sunnite inimesi mängus asju ostma või maksma selle eest, et nad on sunnitud reklaami vaatama. iga teie tegevus.
Mäng on hea, kuid reklaamid ilmuvad liiga palju, nagu iga kord, kui ma oma inventari või seljakoti avan. Isegi kui ma räägin inimestega. Ma ei pea seda nauditavaks. Kogu reklaamiolukorraga... muudab mängu lihtsalt mängimatuks
Armastan seda mängu, see on minu seadmes suurepäraselt toiminud! Kuid mu naise seadmes meeldib meile koos seda mängu mängida, see on mõjunud. Tema telefon on galaxy s9 ja seal ilmub bingoreklaam, mis paneb ta kogu rakenduse sulgema, mistõttu ta ebaõnnestub missioonidel ning kaotab laoseisu ja raha. Kui viga on parandatud, anname mõlemad 5 tärni.
Žanr: tegevus, kolmanda isiku tukk. Teema: zombid, II maailmasõda. Mängurežiimid: ühe mängijaga, mitme mängijaga. Mäng Series: Natside Zombie Army.
The Walking Zombie 2:殭屍射手 動作 nlv
The Walking Zombie 2:殭屍射手 動作 nlv
Siiani ei tea teadus, kuidas nakkus võib alata. Kuid Leicesteri ülikooli teadlased arvutasid välja, et kui zombide epideemia algab ja kestab 100 päeva, on
Üks parimaid survival story mänge kümne palli süsteemist 10/10
lihtne ja lõbus! suurepärane mäng. võiks kasutada natuke rohkem vabadust juhtseadme paigutusega, välja arvatud see, et siiani on hea töö.
hea loo režiim. aga ma arvan, et sihtimine vajab pigem eraldi nuppu kui topeltpuudutamist... see teeb juhtnupud jaburaks
Erinevalt teistest zombipõhistest mängudest on sellel lisaks ellujäämiseks sidumisele ka tegelik süžee ja mänguviis. Seal on saladused, hea graafika vaatamata esmaesitlusele ja mis kõige tähtsam, mõistliku hinnaga esemed jms. Minu ainus probleem, millega ma kokku puutun, on piirkonda sisenemise ajal, mis võib põhjustada mängu külmumise punktini, kus see sulgub. Aga peale selle on see mäng äge!
Ma tean, et reklaame kasutatakse arendajate töös hoidmiseks. Kuid seal on liiga palju reklaame, mis on väga segavad ja sagedased. Mäng on hea, kuid reklaame on liiga palju
See peab olema parim mobiilimäng pärast pearahakütt blackhawki. Andke sellele 1 tund või mängige seda 3 korda. Kui teile see ei meeldi, siis tõenäoliselt ei meeldi. See on väga sarnane fallout 3-ga. Minu ainus probleem selle mänguga on see, et see töötab energiasüsteemil, kuid see on väga helde. Ma ütleksin, et saate umbes tund aega korraga, kui te ei osta rohkem energiat.
Super hea!! Ma armastan seda.
See mäng on väga sõltuvust tekitav ja lõbus mängida. Võitmine on aga väga tasuv ja seal on palju tõrkeid. Varem oli see hea, kuid nüüd on see nõme. Parandage võidutasu ja tõrked ning ma hindan kindlasti 5 tärni.
Omg...reklaamid iga 10 sekundi järel...lihtsalt rikub kõik ära. Võiks olla hea mäng, aga kuidas sa tead, et sind reklaamidega lööb?
Ostsin poest valiku "4,99 $ ilma reklaamideta" ja eemaldasin mängu oma telefonist, et see hiljem alla laadida ja teada saada, et mulle kuvatakse reklaame ja tundub, et ma ei saa oma ostu taastada. Kas on abi?
DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak APK 1.2.8 App ... - veapps
Pole paha mäng, kuid tema reklaamid on katki ja see on väga tüütu, see paneb sind mängu taaskäivitama, kuna see ei lase sul reklaamist lahkuda, nii et ma ei soovita seda mängu nii palju, kui palju sa pead tegelema ja oleks peaaegu unustanud kui saate ala rüüstamisel kuulutuse, kaotate kogu piirkonnast kogutud saagi
Tasuta tahvelarvutimängud: Android ja iPad - Tablet Zona
Reklaamid ilmuvad iga 3 minuti järel, mäng on viimase 2 tunni jooksul KAKSOKOKSET KORDA kokku jooksnud, gaasimehaanik muudab mängimise SUPER tasuliseks (ei saa midagi teha, kui te bensiini või superautot ei osta) ja reklaamid on nii uskumatult pealetükkivad, et see on tüütu. Kui arendajad mängu ära ei rikkunud, meeldiks see mulle tegelikult
Selle mängu alus ja suurem osa toimimisest on suurepärased, kuid lisade vaatamisel on kõik seiskud, külmutamine ja väljamaksete puudumine muudab mängu, mida tuleb vältida vähemalt seni, kuni vead on välja töötatud.
See mäng on hämmastav.buy Ma mõtlesin, et kas te saate võrgurežiimi panna. Aga seal on palju asju teha ja see on väga lõbus. Soovitan väga.
Suurepärane mäng. Aga sõna otseses mõttes iga kord, kui kellegagi räägite, avage oma kott või midagi ja reklaam hüppab üles... ma ei mäleta, et see varem nii hull oleks olnud. Naeruväärne. Need põhjustavad teie telefoni külmumise.
See on hämmastav mäng. Soovin, et pakkide või Z-müntide ja kuldmüntide Z-mündi hind langetaks 2–5 dollarini, välja arvatud juhul, kui tegemist on tohutu komplektiga, nagu 30 päeva piiramatu bensiin, kiirreklaami preemiad (videoreklaami preemia kiirnõue pole piiratud), kuna samuti 10k hõbe- ja 100 kuldmünti Z-münti päevas (VIP-tellimus). Kuna mu vennapoeg armastab seda mängu ja ma kulutaksin hõlpsalt 20–50 dollarit nädalas, kuna ta on selle teeninud. Palun tehke see teoks, poisid...
Skins for Minecraft PE Инструменти gbs
Eksklusiivne kõndida surnult sõita - Savvy Reisimine - 2021
Mulle väga meeldib see mäng, ma olen tegelikult rohkem raha kulutanud, kui ma uhkusega tunnistan.. aga nüüd läheb see kõvasti kokku. Palun parandage see.
Teie tegelase põhiülesanne selles mänguprojektis ei ole mitte ainult ellujäämine, vaid ka kaitsta oma kindlust arvukate zombide sissetungi
Külmutab kogu raha, mille olen kulutanud, väga pettumust valmistades, just samade probleemidega uuesti alla laaditud !!!! See oleks suurepärane mäng ilma igasuguste probleemideta.
Ma arvan, et kõik muu on lõbus, kuid kui sihite sihikule alla, katkeb heli juhuslikult ja siis pole heli või juhuslikku heli. Siis, kui see juhtub, mäng lihtsalt külmub. Nii et teate, et see hangub, kui heli kaob. See juhtus pärast 3. taset, et ei jätka mängimist
The Walking Dead: Saints & Sinners on põnev VR-i väljasõit. ... zombisid ja umbes tundide pikkune lisamäng umbes 2 naela / 2 dollari eest.