Post by spanminssumbari on Mar 5, 2022 15:43:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Masters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Masters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Escape Masters 2022 version ▞▞▞
Arvan, et see on hea, kuid vibratsiooni saamine võib põhjustada telefoni kuumust
Armastan seda
Teate, et see mäng on hea, kuid selle reklaam ilmub pidevalt, aga ma armastan oma häärberit, pole enam reklaami, palun!😒😒😒
Väga kehv palju reklaame, lihtsalt ei hakanud isegi reklaame näitama. Ärge laadige alla poisid
See mäng on super, aga kui ma alla laadin, seda ei tule, sellepärast annan 3 ⭐tärni
Väljakannatamatu hulk reklaame..
pole paha 😒😏
Aeg lendab, piisavalt kiiresti.
Väga tore mäng aga vahepeal on reklaame aga lahendus on wifi või md sulgemine siis on väga lõbus mängida
Suurepärane mäng, see mäng sobib suurepäraselt värske meele jaoks. Tõesti liiga hea.
Escape Masters Arcade leoc
Liiga lihtne. Samuti jõudis 67. tasemele, valimata boonusel õiget kasti. Valisin samad 3 kasti. Mitte juhuslikult. Seadistage, et sundida noori reklaame vaatama.
See mäng on üldiselt hea, kuid sellega tekkisid mõned probleemid, kui ma taseme lõpetan, saan mõned valikud, näiteks kui ma tahan oma häärberit ehitada, siis vajutan ehitamise nuppu, kuid laadimiseks kulub aasta ja proovin vajutada tagumist nuppu, kuid seda ei ole ja nad ütlevad mulle, et vajuta tagasinuppu, kuid see ei viitsi kunagi tulla, kui ma telefoni tagasinuppu vajutan, see viib mind kogu tee algusesse tagasi, kui ma seda nüüd vajutan, kästakse mul reklaami vaadata ja ma teen seda aga ikka ei lae. Nii et ma ei teen muud, kui mängin ja lahkun. PARANDA
Jah, kõigil on õige tee paljude reklaamide juurde. Kahjuks võib see olla hea mäng.
Iga tase on sama ja mõnikord tulevad kergemad tasemed pärast raskemaid tasemeid (järgmine tase on lihtsam kui eelmine tase, mitu korda see juhtus).
Pärast esitatavate reklaamidega suhtlemist hangub.
Mulle meeldis see mäng väga. Ma armastan seda palju mängida. Ainus probleem, mis mul sellega oli, on see, et etappidest on liiga lihtne põgeneda.
"Tasuta mängu" klikipeit. Hetkel, kui rakendust käitate, ei lase nad teil jätkata, andmata teile teada, et "praegu on see 3-päevane tasuta prooviperiood."
Mäng jookseb pidevalt kokku, kui teatud reklaam ilmub, muidu hindaksin seda 5 tärniga iga muu nauditava peale kokkujooksmise
Lahe
Selle aja jooksul ei vaadata minu jaoks ühtegi kuulutust. See on uute rakenduste jaoks suur määr. Aitäh teie armsa töö eest. Täname, et erinevalt paljudest mängudest ei mänginud pärast iga etappi ilma loata.
Võimalik olla nauditav mäng, kuid kogutud kulda ei saa kulutada ja kui sa pead võitlema valvuri/politseinikuga, siis on võimatu saada 3 tärni, sest sa kaotad neile alati vangi ja ma olen nüüd tasemel. mida ei saa lõpule viia, sest lähen otse tülli ainult 1 vangiga, kes paratamatult sureb.
Millal sai vastuvõetavaks panna mängudesse nii palju reklaame? See muutub naeruväärseks! Ma saan aru, et arendajad peavad raha teenima, aga jumal! See on VÄGA vastuvõetav! Kuna neil kõigil on palju reklaame, ei taha nad enam ühtegi mängu alla laadida ega seadmes mängida! Ma ei laadi alla, et reklaame vaadata! Kui ma tahan reklaame vaadata, siis vaata televiisorit! Ma laadin mängu alla saidile *GASP* OMG 😲 MÄNGI TEGELIKULT MÄNGU!! Kui ÕUDNE minust!
Escape Masters Arkadspel wzm
Lõbus mäng, kuid liiga palju reklaame. ma kustutan
Parim mäng läbi aegade jah, sellel on reklaame, kui olete võrgus, kuid kui olete võrguühenduseta, pole reklaame okei
Liiga palju reklaame võtab mängu lõbususe ära. 😠😠😠
See on väga tore mäng, kuid graafiline ka nii kena, lahe ja lõbus mäng, see on v.n.g Aitäh
See mäng on nii hea, mängin ja pean fänni.... See mäng on väga hea, kui mängid ja sul on fänn. See mäng on fantastiline
See on lahe, kuid see muutub igavaks
NII PALJU KUULUTUSI! See oleks nii lõõgastav ja aega raiskav mäng, kuid kulutate rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängimisele.
Lobu... Mulle tundub... luba tuvidel mängida "mõned" mängu/taset... enne reklaamipommitamist... Selline aja raiskamine
Väga väga korduv. Mõne minuti pärast.. desinstallitud. Lisaks kulub iga reklaami jaoks meeletult pikk aeg. Mängu esimese "5 sekundi" ajal, ma ei liialda, oli 2x30 sekundit reklaame... 5 sekundi jooksul... Saan aru rakenduste ostmisest, kuid palun laske mängijal enne mängu vähemalt mängida...
No ma just hakkasin seda mängima. Hiljem annan parema ülevaate
Pärast mõisa ehitamist pole mõtet, et see on ka liiga lihtne
Liiga palju reklaame, kui iga 3 taseme järel oleks üks reklaam, poleks ma desinstallinud. Võib-olla ka teised inimesed.
Saate seda mängu sõna otseses mõttes mängida ilma vaatamata ja ikkagi head teha, just seda ma ka tegin. Mäng on liiga lihtne ja hüppab liiga sageli erinevatesse režiimidesse. Rääkimata sellest, et sellel on reklaam iga 30 sekundi järel. Andsin sellele 17 taset, kuid see lihtsalt ei lõika seda.
Escape Masters Trò chơi điện tử xft
Candy Crush Jelly Saga Головоломки hxf
Ma tean kõiki, kellele reklaamid ei meeldi. Nüüd lubage lennukirežiim ja seal ei kuvata reklaame. Nautige!!👍
Kenad, aga palju reklaame
Mäng on väga üleliigne. Mõne aja pärast mängite uuesti samadel tasemetel. Ja reklaamid võtavad mängu eest ära.
Ei saanud mängu nautida. Iga väljakutse alguses on lisa. Mis tahes ekraani vahel üleminekul lisatakse. Tundus, et iga kord, kui ekraani puudutasin, otsustasin lisada. Saan aru lisade vajadusest. Kuid see oli rakendus lisade jaoks, mille vahel oli aeg-ajalt ka mõni mäng. Seega ei saanud ma kahjuks mängu nautida. Tundus lõbus, kuid seal on paremaid valikuid.
Escape Masters Аркадни fqii
milline mäng on meil võimalik kohast põgeneda ja seal on palju häid ja halbu valikuid ja me võime klõpsata mis tahes valikul, mille saame otsustada, kui otsustame valiku klõpsame nuppu klõpsame sellel see läheb sisse ja aitame meistritel vanglast põgeneda on lõbus mäng, mida kõik õpivad seda mitte tegema
Mõned lõbusad, kuid liiga palju reklaame. Paljud tasemed kordusid. Avas kõik mõisapiirkonnas lukud ja siis oli see ebaoluline ega tähendanud midagi. Ükskõik millisel tasemel ohvitseriga ei saa te 3 tärni reitingut, kuna ei saa kuidagi läbida, ilma et oleksite kaotanud vähemalt röövel.