Post by spanminssumbari on Mar 5, 2022 15:40:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo bodova ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
StrikeFortressBox कार्रवाई nfmy
Op igra, ali samo uklonite neki propust i ažurirajte neke oružje
Vrlo dobra i zarazna igra, ali grafika nije dobra i ima puno propusta
Jako mi se sviđa ova igra, ali dodajte još zombija.
StrikeFortressBox Action lfd
Mogu li zatražiti povrat novca koji je moj sin slučajno kupio ovu aplikaciju bez mog znanja. Ima samo 7 godina..i više ga ne igra. Molim vas da razmotrite moj zahtjev. Hvala
Ova igra je dobra, zarazna i sjajna. Tražim više oružja i više karata kako bi igra bila bolja. Ako ste već dulje igrali ili ste se izjednačili, postaje dosadno pa dodajte još oružja. Hvala ti
Sada je dosadno, molim vas stavite funkciju poput svemirskog broda u avion ako će biti za zanimljiviju igru.
Najgora igra protivnik uvijek pobjeđuje, a ti jedva pobjeđuješ čak i ja sam računao ubojstva koja sam napravio čak i tada pokazuje da si napravio samo jedno ili dva ubojstva, a protivnički tim postiže oko 600-650 i teško ćeš postići 50-100 poena. Preporučam da ne preuzimate ovu igru čak i ponekad ne možete uzeti vozilo ili životinju. Osim toga, kada pokušate uzeti zombija, to također neće doći do prokleto loše igre. #najgora igra ikada #
Ne mogu se čak ni pridružiti igrici stalno govori da poslužitelji nisu dostupni
imam svoj youyube chanle, molim te, pretplati se na karo 😭😭😭😭😭😭😭😭😿😿 Ime Channle Tiger Darsh T D mora biti samo velika, molim.
Dobro je 😊😁👍😊😊😊😊😁😁
Dobra igra, ali dodajte nove automobile
Najgora igra ikada Najgora grafika ND igra dosadne i ponavljane stvari. Nemojte preuzimati plsss
ahahahahah oho ahahahaha ovo je smiješna igra vojnika hahaha pogledaj njihove mrtve ahahahaha previše je smiješno pa dajem 1 zvjezdicu ahahahaha ;D ahahahhaha i grafika smiješna ahahahahha i skinovi smiješni ahahahaha i ovo pucanje oružjem je također jako smiješno ahahaha pa dajem i dajem ahahaha dajem 1 zvjezdicu ahahabaha najgora igra -_- ovo je najgora igra nikome se ne sviđa ova igra. Loš proizvođač igara je chalo aplikacije hah ne sviđa mi se ako sam velik i postao veliki čovjek, Zabranit ću ovu igru hahahahah
Morate koristiti novo ažuriranje strikefortressboxa kao što je chicken gun sve novo od chicken gun ne fortressbox staviti novo ažuriranje strikefortressboxa jer mi se sviđa pa je ovo dovoljno ok
RAZLOG ZAŠTO SAM OVOJ IGRI DAO 3 ZVJEZDICE JER KAD IGRAM SERVER SE NE UČITAJ
Sviđa mi se ova igrica ali jedan problem jesam ovaj helikopter kupi i idi igrati igru vidim da helikopter nije
Loša igra. Toliko kvarova. Kad uđem u auto ne mogu igrati igru i igra kaže da si izašao iz igre!?😠😠😠😠😠I toliko sam se naljutio na ovu igru. Vrlo loša igra. Toliko grešaka treba popraviti. Preporučit ću vam da ne instalirate ovu igru. Napisano je 5 milijuna preuzimanja to je umjetnost.
Bok chalo, molim te dodaj ove puške👇 u snajperisti M82b i drangonov i još jedan raketni bacač sa niskom i još jedan minigun i bacač plamena molim te dodaj još jednu kartu drugu lavu na kojoj bi dva načina trebala biti odlazak do neprijateljske baze
Dobro, ali potrebno je poboljšanje zbroja
Sviđa mi se igra, ali je tako prokleto lijena da se nisu potrudili staviti igrača u vozila tako da gornja polovica vas strši i moli da vas upucaju. Lik koji drži oružje ne drži ispravno i animacije ponovnog punjenja su isti zvukovi i animacije kao što ožiljak koristi animaciju sačmarice.
Najbolja igra Hvala
Dutiful kraljevstvo i prethodna godina i svibanj isto tako kao Hjgjgi u dobroj ideji u ovoj poruci dobar trenutak Razmišljao sam srdačan pozdrav i hvala tako da mi je jako žao, ali radiš timski igrač koji dijeli i može također sadržavati informacije, a zatim student G
OVA IGRA JE LOŠA! NEMA PRAVIH AUTOMOBILA molimo nemojte instalirati!! A POLICIJSKI AUTO NE MOŽE BLJESATI!!!!!!
Jako mi se sviđa, ali postoje 2 problema, 1: igrači zaostaju i onda me ubijaju, 2: animacija ponovnog punjenja za svaki pištolj jer ponovno punim laserski pištolj kao Glock
Najbolja igra ikad, ali ima nekih propusta, ali je dobra
Prije svega Uklonite minu iz našeg inventara, a zatim raspršite našu točku pojavljivanja po cijeloj karti ne samo na jednoj poziciji, ako se ove 2 stvari poprave vjerujte mi, ocjena ove igre će se povećati poput mlažnjaka
ako postoji postavka za promjenu huda to bi bilo super
Ovo je vrlo dobra igra koju preuzimate ovu igru
Loše kontrole u njemu, ali je ipak dobro
StrikeFortressBox Action wivs
👌👌👌👍👍👍👍👍👍🤠🤡😉🎅🇭🇷👍🍕😀
StrikeFortressBox Akčné hcrt
Cool
Nije razumljivo ☺️ Izgubit ćete svoje dragocjeno vrijeme da ovo instalirate. Server ne radi ispravno. Nema previše igrača za igranje. Nema opcija za odabir karte. odabrana je nasumično. I ne previše dobro. A
Dobra igra, ali morate povećati grafiku...
Molimo vas da nadogradite laserski pištolj i sredstva će biti 1000 rupija
Posljednje ažuriranje prekinulo je igru. Sada je još više problematično, tipka za pucanje se ne pojavljuje, battle royal rijetko počinje, a ako i počne, uvijek nešto nije u redu s njim.
Molimo dodajte još oružja;) i dodajte izvanmrežni način rada u kojem možete samo pucati na botove.
Mystical Riddles: Hotel Piedzīvojumu spēles fehi
Volim igru, ali bilo bi bolje da dodam izvanmrežni način rada Volim ovu igru, samo tako nastavi
Katastrofa plus reklame
Dobra igra stavila je problem u runde