Post by spanminssumbari on Mar 5, 2022 15:37:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naučte se finský - 5000 Frází ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naučte se finský - 5000 Frází IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho tokenů hackne ▞▞▞
▞▞▞ Naučte se finský - 5000 Frází 2022 version ▞▞▞
Nejlepší
Курс финского языка - FunEasyLearn Образование zffv
Velmi pěkná aplikace
Užitečný
Skvělá aplikace s několika výukovými cvičeními. Můžete sbírat květiny za práci, abyste si mohli koupit uzamčený obsah. Řekne vám formální a neformální výrazy, což je velmi užitečné. Není extrémně dostupný pro sluchově postižené.
Dělá to, co říká, ale je to příliš snadné
Perfektní kiitos paljon
Je to skvělý způsob, jak se naučit jazyk! Když jsem navštívil Finsko, byl jsem skutečně pochválen za svou výslovnost!
Základní snadné se naučit
Kiitos
Corso di finlandese - 5000 frasi Istruzione vpj
Snadná navigace, dobrý obsah, který budete určitě potřebovat při cestování, a také slyšíte slova mluvená přirozenou rychlostí řeči a také možnost ji zpomalit, takže pro studenta je to výhoda! Navštivte Finsko za 2 týdny a těšíme se, až vyzkoušíme nově naučený jazyk! Ahoj! Aktualizace - 24. 5. 2017: Po tak vydařené dovolené v dubnu se od června stěhuji do Finska! Tato aplikace se stala ještě užitečnější při učení na vážnější úrovni! Vřele doporučuji!
super, jedu do Finska
Jednoduché se naučit
Velmi užitečné a dobré pro praxi
Speak Finnish - 5000 Phrases & Sentences Education ipu
Kivaa
Se on tosi tosi hyvä, kiitos erittäin
Úžasné
Zatím je vše dobré. užívám si to.
Cooking Max: Cooking Games Arkada bfry
Курс финского языка - FunEasyLearn Образование zffv
Nejlepší aplikace pro výuku základů jazyka.
Aplikaci jsem si užíval, dokud jsem nedošel k překladu, který mají pro „dobře“. Nahraný hlas říká něco úplně jiného, než by měl být překlad do finštiny ("Ok"). Pustil jsem nahrávku svému příteli, který je rodilým mluvčím, a on vyprskl smíchy. Zřejmě je to úplně jiné finské slovo, které se zkracuje na O.K. To zabilo mé nadšení. Také se zdá, že je k dispozici pouze jedna úroveň, a to i pro zakoupení.
Perfektní
Speak Finnish - 5000 Phrases & Sentences Education ipu
Zajímavá aplikace
Mít to hodně rád! Snažím se ze všech sil získat ty květiny, abych se dostal na další úroveň obtížnosti. Aplikace, která je opravdu návyková. Skvělá práce od vývojáře! A také velmi příjemná možnost změnit svůj mateřský jazyk, díky kterému budete moci trénovat v jakémkoli druhém nebo třetím cizím jazyce!
Jedna z nejlepších lekcí androidu. Pro mě velmi užitečné.
حتماً استفاده کنید من مشکل زبانم تقریبا حل شده بابرنننن
Zábavné a užitečné! Skvělý zdroj pro každého, kdo se snaží naučit konverzační finštinu od začátku.
Dobře
Jak se tomu říká, Fun 'n Easy!
Užitečná aplikace
Nepamatuji si, kdy jsem si to stáhl, ale líbí se mi to. Nemám všechny fráze, které si musím koupit, ať už za peníze, nebo za květiny, které si vydělám učením. Pokud chci více frází, musím se naučit ostatní. Teď je to skvělá motivace.
Dobrý prostředek k procvičování finštiny!
Je to dobré, líbí se mi to
Dobrý
Miluji to....
Je to dobrý způsob, jak se učit
Snadné učení
Skvělá aplikace pro výuku finštiny
Miluji tyto stránky
Velmi informativní a má mnoho způsobů, jak se naučit
Miluji to. Po vyzkoušení spousty aplikací to zatím vypadá nejlépe
Jak získat vyšší páku