Post by spanminssumbari on Mar 5, 2022 15:22:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu – My Virtual Pet Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu – My Virtual Pet Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ permițând trucuri ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu – My Virtual Pet Cat 2022 version ▞▞▞
Minijocurile jocului au înghețat
Tta43
Acesta a fost un mic joc distractiv pentru nepoți.. Acum nu puteți cumpăra altceva decât mâncare sau îmbrăcăminte cu monedele și pietrele prețioase. Dacă doriți să decorați orice cameră, acum trebuie să cumpărați pachete. Mici cutii de pietre prețioase enervante în fiecare cameră... Anunțuri apar pe masă. Sunteți așa de greu pentru bani?
au scos jocurile cu doctorul....e chiar plictisitor acum😒. dar un lucru preferat este că pisica este drăguță și drăguță.😍 este într-adevăr foarte foarte drăguță. dar arată ca o pisică transgender. observați punctele și jucați cu atenție. instalarea acestei aplicații vă poate da bucurie, dar a doua oară veți primi exact povara ...... rețineți că punctele.
Acesta este un joc drăguț 💖🙂🙂😊😍
Îmi place acest joc, este atât de adorabil, dar pisica vrea întotdeauna să doarmă atât de repede, dar în afară de asta este atât de adorabilă
Bubbu – My Virtual Pet Cat Casual eqd
Este bine, dar telefonul se blochează prea mult
West Gunfighter پرتحرک bqud
Acesta este un joc atât de distractiv! Cu siguranta il recomand mai ales iubitorilor de animale de companie si persoanelor care nu au o pisica dar isi doresc cu adevarat una ca mine!
Jocul ăsta e foarte foarte drăguț. Şi de Bubu îmi place foarte mult.
Îmi place să joc, dar jocurile sunt greu de jucat, dar cred că este un joc bun ☺️☺️😉👋
Bubbu – My Virtual Pet Cat Casual bjt
Este atât de drăguț încât nu mă pot abține, așa că 5 stele și prietenului meu îl iubește
Acest joc este cu adevărat distractiv, dar multe reclame continuă să apară uneori, dau 3 stele dacă se rezolvă în curând, trec la 5 stele.. Salutări Indonezia în străinătate
Îmi place această aplicație e cam distractivă, dar sunt atât de mulți care adaugă acel pop de pe ecran
O mulțime de lucruri sunt plătite, chiar dacă nu sunt redate prin reclame. Fă-mă să plâng. Dezinstalez acum.
Nu am deblocat, adică dau 5 stele
Bubbu – My Virtual Pet Cat Įprastos temos vkas
Atât de grozav.. copiilor mei le place foarte mult acest joc.. și sunt atât de fericit.😀
Frumos joc, dar poți adăuga gene? Deci Bubbu poate fi o fată
Uhhhghhuvvjbyb
Imi place! Dar am mai jucat bubbu și văd că scoți spitalul... de ce? imi plac spitalele
De ce nu mai exista spitalul?
Este nevoie de atât de mult timp pentru instalare. Mi-ar plăcea să mă joc cu el dacă se instalează în 3 - 5 minute
Am vazut si mai bune
Lam descarcat de5 ori mam plictisit la nivelul 17
Acesta este cel mai bun joc vreodată, dacă nu l-ați încercat niciodată, trebuie să îl încercați. Îmi place întotdeauna să îl joc de fiecare dată, așa că mai bine îl încercați.
Acest joc este atât de plictisitor și oricând mănâncă și dormi asta la multe alimente, dar prețul mare este atât de ratat 😞😭
Eu îi zic normal.
Este cu adevărat plictisitor, dar unora le poate plăcea
Interesant
Este atât de distractiv, dar trebuie să cumperi un pachet ca să-i faci noroc visele și să gătești
I-aș fi dat 5 stele tableta mea a fost resetată, așa că am încărcat înapoi, dar când am văzut-o, am spus ce s-a întâmplat cu spitalul?
👍🏼
Nu-mi place, dar fratelui meu îi place
Draguț joc.
Îmi place foarte mult acest joc și îmi place să am grijă de animalele de companie mai ales. Am întotdeauna un animal de companie în casa mea, așa că acest joc este atât de bun
Este un joc f bun.
Sunteți cei mai tari
Bubbu – My Virtual Pet Cat Опуштене utuk
E atât de drăguț motanul😲
Amuzant și drăguț și distractiv 😊